Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین غفرانی امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: بیش از 4 میلیون و 500 هزار سند ولادت و یک میلیون 500 هزار سند فوت در استان اصفهان تنظیم شده است.

وی افزود: سازمان ثبت احوال کشور با بیش از 110 میلیون سند ولادت به عنوان بزرگ‌ترین ذخیره داده‌های کشور فعالیت دارد که 200 هزار نقطه در کشور از این پایگاه‌ها بهره‌ می‌برند و 150 دستگاه دولتی از طریق این اطلاعات برای امور خود و مواجهه با ارباب رجوع راستی‌آزمایی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان گفت: در سال 1371 چرخه اسناد ثبت احوال تکمیل و به سیستم‌های جدید تبدیل شد و در سال 1378 ثبت احوال اقدام به صدور شناسنامه‌های مکانیزه کرد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین آمار جمعیت امروز استان اصفهان 5 میلیون و 120 هزار نفر است و در این استان با چالش جمعیتی مواجه هستیم و به عنوان سومین کلانشهر کشور جمعیتی رو به پیری داریم و 7 درصد از جمعیت استان اصفهان را سالمندان تشکیل می‌دهند.

غفرانی عنوان داشت: از شورای اسلامی شهر اصفهان می‌خواهیم تا در شورای راهبردی جمعیت استان اصفهان به چالش جمعیت توجه ویژه داشته باشد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 57 دفتر پیشخوان و 34 دفتر خدمات پستی در استان اصفهان فعال هستند، تصریح کرد: در گوناگونی خدمات دچار کمبود امکانات هستیم و 18 ساختمان فرسوده و پلاسکومانند از اداره کل ثبت احوال در استان اصفهان وجود دارد که در شأن مردم اصفهان نیست.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با بیان اینکه آمارهای مختلف منتشرشده از طلاق غیر قابل اعتماد است و دلیل آن ارائه آمار در فصل‌های خاص است، اذعان داشت: آمار طلاق باید در پایان هر سال و به صورت استانی اعلام شود و برای این منظور کمیته‌ای جهت ساماندهی آمار دقیق طلاق در استان اصفهان فعالیت دارد.

وی در پایان تأکید کرد: برای آمارهای ولادت، مرگ و میر، ازدواج و طلاق، دقیق‌تر از آمار ثبت احوال وجود ندارد چراکه بر اساس مستندات است.

 

انتهای پیام/م

 

حضور مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در جلسه علنی شورای شهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۲۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هشتاد و هفتمین جلسه کمیته ایمنی برای بررسی وضعیت ساختمان های ناایمن مناطق ۳،۴،۵،۶،۷،۹، ۱۱،۱۲و ۱۳ با حضور شهرداران این مناطق در محل شورای اسلامی شهر تهران برگزار و وضعیت ساختمان های بحرانی و بسیار خطرناک بررسی شد.   مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: کمیته ایمنی نشان داده که در پیگیری ایمن سازی ساختمان های ناایمن بحرانی و میان خطر جدی است.   بابایی سخت گیری در حوزه ایمنی را به نفع شهروندان و مالکان و افرادی که در ساختمان های ناایمن تردد می‌کنند عنوان کرد و افزود:شهریور ماه پایان مهلت رسیدگی به ۱۲۹ ساختمان است و باید تا این تاریخ گزارش ایمن سازی این ساختمان های به شهروندان ارایه شود.   عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مسئول مستقیم رسیدگی به ساختمان های ناایمن، شهرداران نواحی هستند، گفت: اجرای دستورالعمل مصوب شورای شهر شامل ارایه اخطار ، نصب بنر اطلاع‌رسانی و تشکیل پرونده قضایی، و پس از آن قطع انشعابات الزامی است.   وی با بیان اینکه قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی ساختمان های بحرانی تمام شود اما عقب ماندگی وجود دارد؛ اظهار داشت: وضعیت ساختمان های ناایمن و بلند مرتبه نسبت به ابتدای دوره ششم وضعیت بهتری است اما همچنان برخی مالکان نسبت به ایمن سازی و اخطارهای شهرداری و آتش نشانی بی توجه هستند.   وی افزود: از جمله، مالکان ساختمان های شرکت بستنی پاک در منطقه ۹، انبار خانه کارگر در منطقه ۹ و بیمارستان بوعلی در منطقه ۱۳ تاکنون برغم اینکه نیروی انسانی بسیاری در آنها تردد دارند و ساختمان بیمارستان بوعلی که روزانه پذیرای بیماران است؛ اقدامی برای ایمن سازی انجام نداده اند.   وی با بیان اینکه این حق را برای شهروندان قائل هستیم که با وضعیت ساختمان های ناایمن شهر آشنایی داشته باشند و از تردد در آنها خودداری کنند، تاکید کرد: در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان بستنی پاک، بنیاد مستضعفان؛ حادثه در انبار خانه کارگر، حزب اسلامی کار و حادثه در بیمارستان بوعلی، دانشگاه آزاد اسلامی باید پاسخگوی افکار عمومی باشند که چرا به اخطارها بی توجهی نموده اند.   بابایی تأکید کرد: طی سه سال از شورای شهر تلاش کردیم مالکان ساختمان های ناایمن را ترغیب به ایمن سازی کنیم اما برخی مقاومتها که منشا آن نامشخص است، از ایجاد حوادثی مشابه پلاسکو و خسارت به جان و مال شهروندان، ترسی ندارند.

رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تاکنون قوه قضاییه همکاری خوبی با مدیریت شهری داشته است، خاطر نشان کرد: قوه قضاییه در خصوص این سه ساختمان نیز حتما ورود خواهد کرد .

بابایی تاکید کرد: مدیران شهری و مالکان ساختمان های ناایمن با مرور حادثه پلاسکو باید از این حال به درس عبرت بگیرند و خودشان برای ایمن‌سازی پیش قدم شوند.

بر اساس این گزارش جلسه کمیته ایمنی طی دو سال اخیر در محل شهرداری های مناطق برگزار شد و مصوبات این جلسات با جدیت پیگیری شد اما اکنون و در دور جدید جلسات کمیته ایمنی ، این جلسات با حضور شهرداران مناطق و نواحی در محل شورای شهر برگزار می شود تا شهرداران پاسخگوی عملکرد خود در این حوزه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • پس از ۳ دهه طلاق کاهشی شد
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نگه‌داری از توله سگ و گربه جای فرزندان را گرفته است/ آمار تکان دهنده از ازدواج و طلاق
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • تردد سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار