Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@05:32:07 GMT

استان اصفهان به بحران پیری جمعیت نزدیک می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۳۳۸۷۲

استان اصفهان به بحران پیری جمعیت نزدیک می‌شود

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به کاهش جمعیت در گروه سنی کودک و نوجوان گفت: جمعیت استان اصفهان رو به پیری است و چنانچه این روند ادامه داشته باشد، در سال ۱۴۲۰ دچار بحران پیری جمعیت می‌شویم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان حسین غفرانی ظهر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به آمار رشد جمعیت در استان اصفهان  اظهار داشت: در سال‌های اخیر رشد جمعیت در استان اصفهان کاهش یافته و در سال 1365 دارای انفجار جمعیت بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نهایت در سال 1372 با اعمال سیاست‌های کاهش جمعیت و تنظیم خانواده که بسیاری از خدمات اجتماعی و حمایتی به خانواده‌ها دارای بیش از 4 فرزند قطع می‌شد، وارد عرصه جدید و فاز نخست چالش جمعیت شدیم.

اعتبار کارت‌های ملی قدیمی تا پایان سال 96

وی با اشاره به اینکه ملاک مراجعه مردم به دستگاه‌ها در سال آینده ارائه کارت ملی هوشمند است، بیان کرد: کارت‌های ملی قدیمی تا پایان سال جاری اعتبار دارد و به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان افزود: کارت ملی هوشمند، تکمیل کننده چرخه دولت الکترونیک است و کشورهایی که از آن استفاده کرده‌اند مزایای بی‌نظیری در متن و عملکرد این کار تجربه کرده‌اند.

صدور یک میلیون و 835 هزار  کارت ملی هوشمند تا کنون

وی با اشاره به صدور کارت ملی هوشمند در اصفهان خاطرنشان کرد: تا کنون یک میلیون و 835 هزار نفر کارت ملی هوشمند دریافت کرده‌اند، روند مراجعه مردم برای دریافت کارت ملی هوشمند در سال 96 مطلوب است اما تا رسیدن به جمعیت هدف، فاصله داریم.

غفرانی گفت: مراجعه نکردن به موقع برای دریافت کارت ملی هوشمند، نتیجه‌ای جز تأخیر در کار خدمات رسانی و اجرا نشدن کامل پروژه و ایجاد مشکل برای خود مردم در بر نخواهد داشت.

شرط حذف اطلاعات همسر سابق در شناسنامه

وی تصریح کرد: حذف اطلاعات همسر سابق از شناسنامه تنها در صورتی انجام می‌شود که طلاق در دوران عقد صورت گرفته باشد و به هیچ وجه اطلاعات همسر سابق بعد از عروسی و زندگی مشترک از شناسنامه حذف نخواهد شد.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان افزود: اطلاعات ازدواج و طلاق از شناسنامه، زمان ازدواج مجدد حذف خواهد شد وگرنه اطلاعات همچنان به قوت خود در شناسنامه باقی خواهد ماند.

وی با اشاره به ایستگاه سیار صدور کارت ملی در آسایشگاه جانبازان شهید مطهری اظهار داشت: به منظور تسهیل در خدمت‌رسانی به شهروندانی که امکان حضور در دفاتر برای دریافت کارت ملی هوشمند ندارند، این ایستگاه راه‌اندازی شده است و روزانه به 20 تا 30 جانباز برای گرفتن کارت ملی هوشمند، خدمات ارائه می‌شود.

استقرار دفتر پیشخوان دولت در محل برگزاری نماز جمعه اصفهان

غفرانی تصریح کرد: دفتر پیشخوان دولت در محل برگزاری نماز جمعه اصفهان، برای پیش ثبت‌نام کارت ملی هوشمند مستقر شده است.

وی ادامه داد: برای تسهیل در انجام کار دریافت کارت ملی هوشمند، مرحله پیش ثبت‌نام رایگان در این محل انجام می‌شود و سپس با توجه به محل سکونت افراد، نزدیک‌ترین دفتر به آنها اعلام تا برای انجام سایر فرایندها از جمله انگشت‌نگاری و عکاسی مراجعه کنند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به امکان دریافت پول و افتتاح حساب با کارت ملی هوشمند گفت: بانک ملت به منظور کاربردی کردن کارت ملی هوشمند و استفاده از آن، خدمات بانکی، افتتاح حساب، برداشت و واریز وجه نقد را در نظر گرفته که به زودی از آن رونمایی خواهد شد.

وی بیشترین عامل فوت در اصفهان را بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان‌ها و تومورها اعلام کرد و گفت: 15 هزار و 50 نفر در 8 ماه امسال فوت کرده‌اند و  از این تعداد 6 هزار و 517 زن و 8 هزار و 477 نفر مرد بوده‌اند.

896 مورد تغییر نام خانوادگی در 8 ماهه امسال

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان یکی دیگر از دلایل مراجعات به ثبت احوال را تغییر نام خانوادگی دانست و گفت: در 8 ماه امسال 896 مورد تغییر نام خانوادگی داشتیم که با توجه به قوانین تغییر انجام شده است. در این میان، 85 نفر خانم، نام خانوادگی خودشان را به نام خانوادگی شوهرانشان تغییر دادند.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • «کارت هوشمند حج»؛ فناوری جدید عربستان برای حجاج
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی