Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا اصفهان، حسین غفرانی کجانی ۳۱ تیرماه در حاشیه جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی، اظهار کرد: به منظور ثبت وقایع ولادت و فوت که در سطح شهرستان رخ می دهد تمامی مجموعه دستگاه های ذی ربط اعم از خانه های بهداشت، دهیاران، بیمارستان، هیئت امنای آرامستان ها و شوراهای روستایی موظف شدند این وقایع را اطلاع دهند که ثبت احوال دچار مسئله بی ثبتی نشوند که از وظایف مهم آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: یکی از مصوبات این جلسه الزام خانواده های متوفیان به تهیه مستند اولیه در خصوص ثبت گواهی فوت از مراجع بهداشت و درمان، پزشکی قانونی و یا دیگر مراجع است و در صورت نبود آنها برابر ضوابط قانونی دو نفر شاهد باید نسبت به ثبت آن اقدام کنند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با بیان اینکه عدم ثبت ولادت یا فوت شدگان در سطح استان اصفهان کمتر از نیم درصد است، در راستای تعویض کارت های ملی به کارت هوشمند در سطح استان گفت: تاکنون بیش از ۷۰ درصد مردم در خصوص تعویض کارت ملی هوشمند اقدام کرده اند که تا پایان خردادماه جمعیتی بالغ بر دو میلیون و ۶۳۲ هزار نفر را شامل می شود و اگر بخواهیم آمار تیرماه را هم به آن اضافه کنیم بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر خواهد بود که انتظار داریم ۳۰ درصد باقی مانده تا پایان سال به مراکز ثبت احوال مراجعه تا پروژه دریافت کارت ملی هوشمند به پایان برسد.

حسین غفرانی در راستای درخواست تعویض نام مراجعین به ثبت احوال بیان کرد: افراد ۱۵ سال به بالا با شرایط و مقررات خاص خود از طریق مراجع قضایی و افراد زیر ۱۵ سال در صورتی که نام قابل تغییر باشد، می توانند اقدام کنند.

ثبت ۳۷ نمایندگی احوال در خارج از کشور برای ثبت فوت و ولادت ایرانیان

وی همچنین در جلسه شورای هماهنگی ثبت وقایع حیاتی شهرستان با بیان اینکه در آستانه یکصدمین سالروز تاسیس ثبت احوال هستیم، افزود: ثبت احوال با عملکرد خود توانسته خدمات خوبی را با توجه به نیازهای کشور تأمین کند به ویژه اینکه با وقوع انقلاب اسلامی این سازمان برابر برنامه ریزی های انجام گرفته پیشرو در مسایل مرتبط بوده است.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با تاکید بر اینکه یکی از اقدامات ثبت احوال تعویض کارت های ملی به کارت هوشمند بود که با کاربردی شدن کارت های ملی هوشمند می توانیم در نظام اداری به راحتی از آن استفاده کنیم، افزود: آنچه برای استقرار برنامه ریزی نیاز است آمار دقیق و ثبت به موقع ولادت و فوت است که آیین نامه آن در سال ۵۵ و ۶۸ مورد تاکید قرار گرفته، ثبت به موقع ۱۴ روز پس از ولادت و ثبت فوت ۱۵ روز پس از آن است.

غفرانی با اشاره به اینکه ۳۷ نمایندگی ثبت احوال در خارج از کشور فوت و ولادت ایرانیان را به ثبت می رساند، اظهار کرد: به منظور ثبت به موقع ولادت و فوت باید تمامی دستگاه های ذیربط نسبت به آمار دقیق آنها با ثبت احوال همکاری داشته باشند.

کاهش نرخ رشد جمعیت در اصفهان

وی تصریح کرد: به منظور ثبت آمار دقیق باید آمار متوفیان و ولادت به صورت ۱۰۰ درصد باشد و دراین راستا متولیان آرامستان ها و بیمارستان ها باید با همکاری دهیاری و شهرداری ها نسبت به ثبت این وقایع برابر قانون اقدام کنند.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان با اشاره به اینکه ۱۸ آرامستان استان در راستای ثبت متوفیان به صورت کنترل شده فعال هستند، بیان داشت: با توجه به چالش بزرگ جمعیت در آینده که افراد مسن را در بر خواهد گرفت و  آمار  ۷ درصدی  سالمندی استان که ثبت شده، نشان می دهد که نرخ رشد جمعیت در استان با کاهش مواجه است و بدیهی است به منظور دریافت آمار دقیق متوفیان باید نسبت به مسدود کردن گورستان های متروکه اقدام تا به آمار دقیق مورد نظر برسیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان بیمارستان رشد شهرداری گورستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۷۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است

 
لیلا عرب‌نژاد  بیان کرد: ۱۶ اردیبهشت در ایران و پنج می، در جهان به نام روز ماما ثبت شده است، اهمیت این شغل با تولد انسان شروع می‌شود، همه ما به‌طورقطع با ماما سروکار داشتیم، در بحران جمعیتی حال حاضر کشور که به تعبیر حضرت آقا ابر چالش جمعیتی است، ایران پیش از هر زمانی به ماما نیاز دارد.
 
 وی افزود: اگر بخواهیم بحران جمعیتی را حل کنیم، به طور حتم باید نقش ماما در کشور پررنگ و پررنگ‌تر شود، کمااینکه در حال حاضر هم بیشتر بار ناشی از افزایش جمعیت را ماماها به دوش می‌کشند.
 
رئیس اداره مامایی زاهدان یادآور شد: سیستان و بلوچستان بالاترین موالید کشوری را دارد، طبق آمار ده درصد موالید کشور در این استان پهناور اتفاق می‌افتد و این در حالی است که جمعیت ما نسبت به کل کشور ۳/۵ تا حداکثر ۴ درصد بیشتر نیست؛ اما چندین برابر میانگین کشوری، نرخ رشد جمعیت داریم و این نشان می‌دهد پرکارترین ماماهای کشور در استان سیستان و بلوچستان مشغول خدمت هستند.
 
  وی تصریح کرد: هر ماما یک سفیر برای جوانی جمعیت است که شغل و نقش آن‌ها مقدس است، همان‌طور که با آمدن نام مادر، واژه‌های مقدس شکیبایی، عشق و ایثار در ذهن‌ها تداعی می‌شود، خداوند هم به‌خاطر آفرینش انسان خودش را احسن الخالقین معرفی کرده و به خود آفرین گفته است، یک مادر هم با به‌دنیاآوردن یکی دیگر از مخلوقات برتر خدا تابعی از این احسن الخالقین است.
 
  لیلا عرب‌نژاد در ادامه گفت: ماما در امتداد احسن الخالقین بودن خداوند در به‌دنیاآوردن اشرف مخلوقات کمک می‌کند و نویدبخش یک زندگی تازه است و نقش بسیار حساسی در حوزه بهداشت و درمان دارد.
 
 مقام مسئول در خصوص حوزه مامایی اظهار کرد: ماماها در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش در حال فعالیت هستند که در استان ما باتوجه‌به نرخ بالای جمعیت و هم‌جواری با کشورهای افغانستان و پاکستان که آمار بالای موالید و شاخص‌های بهداشتی پایینی دارند کار ما خیلی سخت‌تر است.
 
 وی تشریح کرد: مادرهای باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه و مریض‌های ویژه در استان ما بیشتر از سایر شهرها هستند، بستر فرهنگی ما هم به‌گونه‌ای است که زادوولد زیاد است و مناطق صعب‌العبور و پراکندگی جمعیت داریم و این موارد باعث می‌شود که حوزه‌های مامایی در این استان مسئولیت بسیار سختی را حامل باشند.
 
 رئیس اداره مامایی با اشاره به آمار زیاد مرگ‌ومیر مادران باردار در این استان افزود: علی‌رغم آمار بسیار بالای مرگ‌ومیر سال‌های اخیر در این استان، کاهش ۲۵ درصدی مرگ‌ومیر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ خبر از افتخارآمیز بودن حرفه ماماها داده است که حتی با افزایش مادران نیازمند مراقبت‌های ویژه و با افزایش موالیدی که داشتیم توانستیم شاخص را کاهش دهیم و این دست‌مریزاد دارد برای ما و افتخار بزرگی برای جامعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
 
  وی اذعان کرد: باتوجه‌به سختی کار در سیستان و بلوچستان در حال حاضر تعرفه‌گذاری مامایی به دانشگاه ابلاغ شده و تعرفه‌گذاری مامایی یعنی اینکه خدمات ارزش‌گذاری نسبی شود و متأسفانه در قانون تعرفه‌گذاری، گروه مامایی آن طور که بایدوشاید زحماتشان دیده و ارزش‌گذاری نشده است.
 
 عرب‌نژاد خاطرنشان کرد: برای مادری که در پروسه زایمان قرار می‌گیرد تعرفه‌ای تعریف شده است که دور از واقعیت است و با زحمات ماما هم‌خوانی ندارد، از دولت و سیاست‌گذاران در سطح کلان کشور خواستار هستیم که تعرفه‌گذاری مامایی را واقعی کنند، یعنی به‌گونه‌ای تعرفه انجام زایمان و استرس ماما را در نظر بگیرند و با سایر بخش‌ها مقایسه نکنند؛ زیرا با آمار بالای استان بحث زیر ساخت‌ها موضوع مهمی است.
 
 وی با تأکید بر افزایش و توسعه بلوک‌های زایمانی افزود: باید فضای فیزیکی را افزایش دهیم، یکی از مشکلاتی که در بعضی بیمارستان‌ها داریم این است که با یک‌سوم فضای فیزیکی مورد انتظار در حال ارائه خدمات هستیم و این کار را خیلی سخت‌تر می‌کند و در کیفیت کار اثرگذار است و شایسته گروه مامایی و حتی مردم نیست و خیلی خوب است که این زیر ساخت‌ها توسعه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آمار طلاق بعد از ۳ دهه کاهشی شد
  • عباس عبدی: قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است
  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • کاهش آمار طلاق بعد از سه دهه
  • پس از ۳ دهه طلاق کاهشی شد
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • آمار عجیب پرسپولیس در هفته‌های اخیر
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • منطقه ۹ اصفهان میزبان برپایی جشن «لبخند خدا» می‌شود
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است