Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حسین غفرانی مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان که به مناسبت روز ثبت احوال سخنران پیش از خطبه‌های این هفته نماز جمعه بود با اشاره به اینکه در طول صدسال گذشته نام‌های فاطمه و محمد در صدر جدول نامگذاری‌ها قرار دارد، اظهار کرد: نام‌های محمد، علی، حسین و مهدی در پسران و نام‌های فاطمه، زهرا، معصومه، مریم و صدیقه در دختران بیشترین اسم استفاده شده در نامگذاری‌ها است که این نشان از افزایش سطح فرهنگ اسلامی و ایرانی مردم ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان افزود: ضرورت تشکیل سازمان ثبت احوال، نیاز مردم در ضرورت اثبات و احراز هویت و رابطه سیاسی ملت و دولت جهت تابعیت بود که با تأسیس سازمان نظام وظیفه این سازمان گسترده‌تر شد.

وی تصریح کرد: طی برنامه‌های اول تا ششم توسعه این سازمان همواره در جهت پیشبرد اهداف نظام تلاش کرده است.

غفرانی مطرح کرد: خدمات فنی این سازمان در طول سال‌های بعد از انقلاب شامل ابداع کد ملی ده رقمی با ویژگی‌های منحصر به فرد، مکانیزه کردن شناسنامه‌ها، تکمیل آرشیو اسناد الکترونیک و یکپارچه کردن آن و هویت بخشی به نام‌ها و نام‌های خانوادگی افراد بوده است.

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان در پایان بیان داشت: سازمان ثبت احوال کوشیده تا با ارتقای سطح تحصیلات نیروی انسانی، بازرسی مستمر از ادارات، ارتقای نیروی انسانی و ایجاد اشتغال و توزیع مناسب جغرافیایی خدمات بهترین خدمات را به همشهریان عزیز ارائه دهد.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ثبت احوال نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۴۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • تلاش تیم‌های بالا و پایین جدول برای صعود و بقا
  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • پرونده شمشیربازان ایران در جایزه بزرگ سئول بسته شد
  • پایان کار شمشیربازان ایران درسئول
  • شمشیربازی جایزه بزرگ سئول| پایان کار سابریست‌ها با نهمی پاکدامن
  • پایان کار شمشیربازان ایران با جایگاه نهمی علی پاکدامن