Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، عباس رضایی استاندار اصفهان در دیدار با مدیرکل ثبت احوال استان در استانداری، گفت: استفاده نکردن از امکانات و مزایای دولت الکترونیک ربطی به دیگران ندارد و باید ریشه آن را در بخش‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی خودمان پیدا کنیم.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از رایانه و فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورمان هنوز جنبه تجملاتی دارد، تصریح کرد: لازم است بدنه کارشناسی دستگاه‌های اجرایی مانند ثبت احوال بیش از پیش نسبت به فراگیر کردن دولت الکترونیک در جهت رفاه مردم، گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار اصفهان، اعتماد به مردم و حفظ احترام و کرامت آن‌ها در نهاد‌های اجرایی را ضروری دانست و گفت: اداره‌ها باید از ضوابط و بخشنامه‌ها برای گشایش گره کار مردم استفاده کنند نه خلاف آن.

رضایی همچنین خواهان بکارگیری بیشتر بانوان در بخش‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی شد و افزود: اداره‌ها باید از روزمرگی خارج شوند و پاسخگوی انتظارات مردم باشند.

وی با بیان اینکه جمعیت کشورمان در حال پیر شدن است، خاطرنشان کرد: اداره‌های دولتی مختلف مانند ثبت احوال یا دانشگاه علوم پزشکی در هرم جمعیتی کشور، تعیین کننده نیستند و نمی‌توانند در بحث جمعیت مداخله زیادی داشته باشند بلکه این مسائل اجتماعی و اقتصادی است که روی آن تاثیر دارد.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه خانواده‌ها با توجه به شرایط زندگی و نرخ تورم، روند زندگی خود را تعیین می‌کنند، تصریح کرد: دستور توقف روش‌های جلوگیری از بارداری اثربخشی چندانی نداشته است.

وی به پدیده مهاجرت اشاره و اضافه کرد: سرمایه داران یا تحصیل کردگانی که به خارج مهاجرت می‌کنند، ژن‌های خوب را با خود می‌برند که مشکلات خاص خود را بهمراه دارد.

رضایی به معضل شناسنامه‌های باطل نشده اشاره و تصریح کرد: لازم است اداره کل ثبت احوال اصفهان با نوآوری و خلاقیت در حل این مشکل در کشور پیشگام باشد.

حسین غفرانی کجانی مدیرکل ثبت احوال اصفهان در این نشست گفت: سهم جمعیت سالمند ۶۵ ساله به بالای این استان به بیش از هفت درصد رسیده که در این شاخص سهم زنان بیشتر از مردان است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ وارد نخستین مرحله پیری جمعیت در استان اصفهان می‌شویم و جمعیت سالمندان به بیش از ۱۱ درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: بر اساس پیش بینی‌ها در سال ۲۰۵۰ میلادی وارد جمعیت کامل پیر می‌شویم و ۲۳ درصد جمعیت استان در این رده سنی قرار می‌گیرد.

غفرانی، بالا رفتن سن ازدواج و افزایش طلاق را از معضلات جمعیتی کشور برشمرد و گفت: ۵۰ درصد طلاق‌ها در ۱۰ سال ابتدای زندگی مشترک و ۱۴ درصد آن در یک سال نخست زندگی مشترک اتفاق می‌افتد.

وی کارت ملی هوشمند را تکمیل کننده خدمات دولت الکترونیک ذکر و اضافه کرد: ۷۶ درصد جمعیت استان اصفهان برای دریافت این کارت درخواست داده اند و حدود ۹۰۰ هزار نفر از واجدان شرایط هنوز این کارت را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت اداره‌های ثبت احوال در شهرستان‌های خوانسار و بویین میاندشت از بانوان هستند.

این دیدار به مناسبت روز ملی ثبت احوال و یکصدمین سال تاسیس سازمات ثبت احوال کشور برگزار شد. سوم دی، روز ملی ثبت احوال است.
جمعیت استان اصفهان بر اساس سرشماری سال ۹۵ بیش از پنج میلیون و ۱۲۰ هزار نفر است.
انتهای پیام /م

جمعیت کشور  رو به پیری است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد

استاندار مرکزی گفت: بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی علاج حل مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش‌بنیان دارد. راهبری، کلید حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و نشان می‌دهد مشکلات هر حوزه‌ای با حوزه اقتصادی مرتبط هستند. 

وی افزود: طبیعی است که گروهی که باید پرچم دو رکن اقتصاد مردمی و دانش‌بنیان را فرمانبری کنند باید افراد بابصیرتی باشند، اگر بخواهیم در این محور بابصیرت عمل کنیم باید این پرچم را برداریم و به جلوتر حرکت دهیم که جهادگران و بسیجیان در حوزه اقتصاد مردمی و‌ دانش‌بنیان پرچم‌دار هستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته دانشگاه اراک جزو 10 دانشگاه برتر کشور و امسال جزو 70 دانشگاه برتر آسیا شناخته شد که این جزو افتخارات حوزه علم و فناوری استان به شمار می‌رود، همچنین شهرستان خنداب در استان مرکزی تنها تولیدکننده آب سنگین است که ارز هر کیلو آب سنگین تولیدی 800 دلار قیمت‌گذاری شده است و ماهانه بالغ بر 20 نفر می‌توانند بورسیه آب سنگین خنداب شوند که نمونه دیگری از علم و فناوری استان است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور باید بسیجیان جهادگر با حوزه علم و فناوری همکاری داشته باشد، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک موقعیت ژئوپلیتیک دارد که به قلب جهان معروف است، بی‌تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی و جوانان ایرانی به مراتب بیش از مشکلات است و ظرفیت‌ها بر مشکلات غلبه دارد،  اما اگر نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم به جهت نوع عملکرد ما و سازماندهی و در رأس آن بروکراسی اداری است که ریشه طولانی دارد، انقلاب اسلامی روی‌ کار آمده که این مسیر را تغییر دهد که بسیار مؤفق بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، فاصله بین باید و نبایدها و شرایط موجود و شرایط مطلوب وجدان‌ انسان‌های آزاده‌خواه را آزار داده که این فاصله بارها به دست جوانان طی شده و همچنان باید این فاصله به سرعت طی شود، بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد.

متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان مرکزی با محدودیت پذیریش دانشجو مواجه هستند

وجیه ‌اله پارسا، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در این آیین اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان مفاخر مشهور است و بیش از 25 درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند، این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از 60 مرکز دانشگاهی با بیش از 60 هزار دانشجو در سطح استان فعالیت می‌کنند که 45 درصد جمعیت دانشگاه‌های استان خانم و 65 درصد آقایان هستند بیش از 2100 عضو هیئت علمی فعال در دانشگاه‌های استان با 28 عنوان گرایش تخصصی مشغول فعالیت هستند. 

وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر برای برطرف کردن نیازهای اجتماعی و اقتصادی ضرورت دارد و امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، به طوری که در برنامه هفتم مقرر شده است سهم آموزش‌های مهارتی به 40 درصد برسد، در حالی که اکنون این سهم 16 درصد است. متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیریت دانشجو مواجه هستند، اما دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو است و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت تغییر پیدا کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای رو به گسترش است، به طوری که پاییز استان آموزشگاهی در شهرستان آشتیان کار خود را در چهار رشته تحصیلی آغاز خواهد کرد، تصمیم داریم با مطالعه و‌ آمایش سرزمینی در سایر شهرستان‌ها گسترش دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای را داشته باشیم.

پارسا بیان کرد: آموزشگاه پسرانه امیرکبیر اراک، آموزش دخترانه اطهر اراک، آموزشکده دکتر حسابی شهر خمین و آموزشکده ساوه و اخیراً آموزشکده آشتیان چهار آموزشکده فنی و حرفه‌ای سطح استان مرکزی است که پذیرش دانشجو دارند، 4 هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند و 44 هزار کد رشته و بیش از 400 مدرسه هیئت علمی و‌ حق‌التدریس مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • (ویدیو) باز نشدن چرخ جلوی هواپیما هنگام فرود
  • اصفهان پرجمعیت‌ترین استان کارگری کشور
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان
  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند