Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین غفرانی کجانی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اصفهان به مناسبت سوم دی ماه روز ثبت احوال افزود:  در قرن اخیر بعد از جنگ جهانی دوم به پایین‌ترین سطح زاد و ولد رسیده‌ایم.
وی ادامه داد: میزان زاد و ولد جمعیت کشور همواره در قرن اخیر ۴۰ در هزار بود و در سال ۶۵ با انفجار جمعیت ۴۳ در هزار رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل ثبت احوال اصفهان ادامه داد: متاسفانه از سال ۶۸ به بعد به واسطه اتخاذ سیاست‌های غلط تنظیم جمعیت میزان زاد و ولد و نرخ رشد جمعیت در شیب  سقوط قرار گرفته است.
وی اطهارداشت: طبق برآوردها باید نرخ رشد  ۲.۱ باشد و هر خانواده به صورت میانگین ۲ فرزند از خود به یادگار بگذارند ولی متاسفانه در سال ۹۵ این عدد به یک و حتی در اصفهان به زیر یک رسیده است.
غفرانی اضافه کرد: میزان زاد و ولد از ۴۳ در هزار در سال ۶۵ به ۱۷ در هزار رسیده است یعنی این میزان در سالهای ۶۵ تا ۹۵ به نصف رسید و این کاهش زاد و ولد به طور قطع ما را با چالش جمعیتی مواجه خواهد کرد.
وی با بیان اینکه طبق برآوردها در سال ۱۴۲۵ شاهد این چالش خواهیم بود، افزود: از سال ۱۳۸۵ برنامه‌ای ۴۰ ساله به منظور افزایش زاد و ولد و مقابله با این سیاست‌های غلط در نظر گرفته شد که ۱۳ سال آن گذشته است.
مدیرکل ثبت احوال اصفهان خاطرنشان کرد: از سال ۸۵ قریب ۴۰ سال فرصت داشتیم که از فرصت استفاده کنیم و مدیریت لازم در این زمینه داشته باشیم و این اداره کل در جهت عمل به ابلاغیه سیاست‌های چهارده‌گانه رهبری درباره جمعیت اقدام به تأسیس شورای راهبردی جمعیت کرد که امور مربوط به جمعیت را رصد و در این زمینه تصمیم‌گیری لازم دارد.
وی با بیان اینکه در ۱۴۳۰ وارد مرحله اصلی پیری خواهیم شد، گفت: امروز در قبال هر ۱۰ نفر یک سالمند وجود دارد ولی در مرحله  اصلی پیری  در قبال هر سه نفر یک نفر سالمند خواهیم داشت.
غفرانی ابراز امیدواری کرد دستگاه‌های که نسبت به این مساله مسوول هستتد، این شرایط حساس را درک کنند و اجازه ندهند این مولفه قدرت آسیب ببیند.
وی با اشاره به جایگاه کرامت انسانی در مجموعه ثبت احوال استان، گفت: در همین راستا سال گذشته ۱۶ هزار و ۵۰۰ ساعت آموزش در خصوص تکریم ارباب رجوع به کارمندان ارایه، ۳۰ مورد نظارت و سرکشی در اقصی نقاط استان انجام  شد که نتیجه آن این بوده که طی سالهای اخیر این اداره کل هشت رتبه برتر کشوری به ارمغان آورده است.
سازمان ثبت احوال کشور در سال 1297 و در استان اصفهان سال 1304 فعالیت خود را آغاز کرده است.
صدور اسناد سنتی تا سال 68 در استان ادامه یافت و در نهایت برنامه توسعه اول در راستای اصلاح ساختار سیستم این نهاد در دستور کار قرار گرفت.
همچنین در پایان این مراسم از فعالان عرصه ثبت احوال استان اصفهان تجلیل و قدردانی شد.
با تصویب شورای فرهنگی کشور، سوم دی به عنوان روز ملی ثبت احوال نامگذاری شد.
بیش از پنج میلیون نفر جمعیت استان اصفهان در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.

برچسب‌ها سالمندی ثبت احوال اصفهان پیری نماز جمعه جمعیت پیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سالمندی ثبت احوال اصفهان پیری نماز جمعه جمعیت پیر سالمندی ثبت احوال اصفهان پیری نماز جمعه جمعیت پیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایگاه‌های امداد جاده‌ای استان زنجان در دستور کار است

به گزارش خبرنگار مهر، حکمت‌الله هاشمی بعد از ظهر سه شنبه با حضور در دفتر خبرگزاری مهر، با اشاره به فرا رسیدن هفته هلال‌احمر و صلیب سرخ جهانی، یکی از رسالت‌های این دستگاه را توسعه پایگاه‌های جاده‌ای هلال‌احمر در استان عنوان کرد و گفت: در همین راستا کار احداث پنج پایگاه جاده‌ای از سال گذشته آغاز شده که پیشرفت فیزیکی سه پایگاه جاده‌ای در استان ۲۰ درصد بوده و تلاش داریم این سه پایگاه تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اقدامات این جمعیت، اضافه کردن به ناوگان خودرویی بود که در همین راستا ۲۰ دستگاه خودرو به این جمعیت افزوده شده است، اظهار کرد: این اقدام در راستای تقویت ناوگان خودرویی جمعیت هلال‌احمر استان زنجان صورت گرفت؛ چرا که معتقدیم این جمعیت به لحاظ ناوگان خودروی ضعیف بوده و نیاز به تقویت دارد.

این مسوول با یادآوری اینکه جمعیت هلال‌احمر دستگاهی فراملی بوده و به همین خاطر مسوولیت‌هایی در مواقع بروز سوانح و حوادث در خارج از کشور نیز دارد، افزود: در همین راستا یکی از مباحثی که به جد دنبال کردیم، جذب نیروی انسانی بود، لذا اولین اقدام در این خصوص به کارگیری ۸۰ نفر در سال گذشته که تلاش داریم این تعداد را تا پایان امسال به بیش از ۱۰۰ نفر برسانیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با بیان اینکه بسیاری از همکاران فنی و متخصص در حوزه توانبخشی طی سال‌های گذشته بازنشسته شده و جمعیت هلال‌احمر از حیث نیروی انسانی متخصص و فنی دچار خلاء شده است، خاطرنشان کرد: برای اینکه حوزه توانبخشی به تعطیلی کشیده نشود، نسبت به تقویت ان اقدام کردیم، به طوری که خدمات این بخش امروز با تعرفه پایین ارائه می‌شود.

هاشمی در ادامه از تهیه مستند آموزش ناشنوایان در جمعیت هلال‌احمر استان برای اولین‌بار در کشور خبر داد و تصریح کرد: این مستند در معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر استان زنجان تهیه شد که خوشبختانه با استقبال خوبی مواجه شد، به همین خاطر برنامه‌ریزی شده است تا مستند مذکور به صلیب سرخ جهانی ارسال شود.

کد خبر 6099816

دیگر خبرها

  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • توسعه پایگاه‌های امداد جاده‌ای استان زنجان در دستور کار است
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • کنفرانس اصفهان می‌تواند به همکاری هسته‌ای ایران و جهان کمک کند
  • گروسی: امیدوارم نشست اصفهان گام جدیدی برای همکاری‌ها باشد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم!
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • به عراق صادرات داریم اما بخاطر مسائل بانکی نمی توانیم پولش را بگیریم